Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 20:39
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Головна » 2021 » Травень » 19 » Європа починається у серці кожного з нас
10:09
Європа починається у серці кожного з нас

У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового успішного шляху. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи. На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію і те, що найголовніше – наше спільне майбутнє та справедливе бажання України зайняти гідне місце серед провідних європейських країн.

З цієї нагоди до центральної бібліотеки завітали учні 10 класу загальноосвітньої школи разом з директором школи Аллою Спиридонівною Кравчук.

В форматі культурно-просвітницького заходу працівники бібліотеки не лише ознайомили присутніх з історією Європейського Союзу, його перспективами подальшої співпраці з Україною, а й запропонували взяти участь в розважально-пізнавальній програмі «ЄВРОквест». За умовами гри учасники були поділені на три команди та колегіально давали відповіді на поставлені запитання ведучих.

Варто зазначити, що учнівська юнь загальноосвітньої школи продемонструвала високі знання в краєзнавчій вікторині «Відкриваємо Європу разом», грі-асоціації «Країни Європи» та охоче «мандрували» літературною Європою. Були визначені й переможці цікавої гри, які отримали солодощі та призи.

Впродовж години в бібліотеці панувала не лише тепла, дружня атмосфера, а й лунали гучні овації, раз-по-раз позитивні емоції зашкалювали, додаючи учасникам програми чудового настрою та натхнення.

Присутні побажали прийти сюди вже на наступному тижні! Їх бажання прийнято схвально!

Дякуємо всім причетним до організації чудового дозвілля молоді в нашій бібліотеці!

Переглядів: 153 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: