Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 11:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Головна » 2021 » Жовтень » 21 » «Стильно та екологічно!»
12:59
«Стильно та екологічно!»

-  під такою назвою у Гощанській центральній бібліотеці пройшов майстер-клас по розпису еко-сумок під керівництвом учениці Гощанської гімназії Катерини Кухар в рамках реалізації проєкту «Сучасний простір «Biblio-ART локація на Соборній».

Еко-сумка — обов’язковий предмет нашого життя. Напевно, немає таких, хто б з цим не погодився. Крім основної функції, еко-сумка має ще кілька. По-перше, це залучення до екологічної ситуації великої кількості небайдужих. По-друге, це можливість виділитися з натовпу. Цьому допоможе дизайнерське рішення самої сумки (колір, принт, оригінальна цитата, розмір). За рахунок натурального полотна і колоритного декору, проста модель перетворюється в ексклюзивну і молодіжну еко-торбу. А якщо ця сумка зроблена своїми руками... так це взагалі улюблена річ кожної модниці. Такий аксесуар може ефектно доповнити образ молодої дівчини і підкреслити її граціозність.

Майстер-клас з розпису еко-сумок – захоплююче заняття, що не залишило байдужим нікого. Наша художниця Катерина Кухар навчила впродовж майстер-класу основним технікам розпису текстильних поверхонь та допомогла створити оригінальний дизайн улюбленої речі кожного учасника. Для початку учасники обрали малюнок до душі, потім за допомогою трафарету нанесли малюнок на тканину, додали яскравих барв спеціальними фарбами і всі тішились чудовим результатом! Спеціальні фарби, що використовуються при розписі сумок, практичні та стійкі, тож розписана еко-торба буде радувати авторок яскравими кольорами довгий час.

На творчому занятті панував гарний настрій та творча атмосфера, адже процес надання будь-якій речі з тканини власного дизайну надзвичайно захоплює і подобається всім!

На згадку про захід кожен учасник отримав у подарунок ексклюзивну і молодіжну еко-торбу власного дизайну, якою, впевнена, захоплюватимуться всі довкола. Адже унікальні та оригінальні речі завжди цінні і привертаюсь до себе увагу.

Переглядів: 158 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: