Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 18:43
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Головна » 2021 » Вересень » 21 » Перші проби пера
16:38
Перші проби пера

Душа людська, як стверджують науковці, одна з найбільших таємниць. Іноді буває так, що людина і не підозрює, що жевріє у неї в серці, але при сприятливих умовах іскорка запалює велике вогнище, що зветься талантом.

          Гощанська центральна бібліотека в рамках проєкту «Сучасний простір «Biblio-ART локація на Соборній» зібрала творчу молодь громади на поетичний майстер-клас від місцевої письменниці Надії Янчук, щоб зігріти теплом, мелодійністю, неповторністю слова їх серця і душі! На цей раз до бібліотеки знову завітали учні Гощанської ЗОШ разом з педагогом Ревчук Софією В’ячеславівною.

          Надія  Янчук – чарівна, невгамовна, сумлінна й дивовижна жінка, яка наповнює світ навколо себе добром, радістю та позитивною енергією.   Для неї немає жодних перешкод, якщо мова йде про літературу, мистецтво, рукоділля. Бо це все в неї в пріоритеті. Як зізнається сама, це нелегка праця, але, водночас, це її сенс життя. Її творчість, пройнята любов’ю до рідного краю, викликає захоплення своєю щирістю та душевністю!

          Надія Володимирівна – відома поетеса, краєзнавиця, журналістка, культурна і громадська діячка Рівненщини. Завдяки плідній співпраці з авторами музики, її твори  звучать на радіо й телебаченні, виконуються на різних святкових заходах краю. Читаючи поетичні рядки пані Надії, ми насолоджуємося ними, неначе свіжою водою з найчистішого джерела.

          Протягом творчої зустрічі Надія Володимирівна поділилася з учасниками своїми літературними надбаннями, познайомила із своєю творчістю, відкрила секрети віршування, римування та складання віршів. Ліричні рядки творчої майстрині  не залишили байдужими слухачів. Поезія її особлива, мова співуча, а проблеми, які порушує авторка, хвилюють душу кожної людини.

          Надія Янчук у цей день стала відкриттям для тих, хто почув її вперше, а ті, які знайомі з нею підтвердили, що з кожною новою збіркою авторка творить і зростає, її поезія стає довершеною. Кожен вірш, кожен рядок відгукувався присутнім позитивними емоціями та гарним настроєм.

          На завершення зустрічі директорка КЗ «Гощанська ЦСПШБ» Оксана Сливка подякувала Надії Янчук за участь у реалізації бібліотечного  проекту, чудові вірші,  небайдужість до поетичного слова.

          На згадку про приємні миттєвості у бібліотечній установі вся учнівська молодь та бібліотекарі зробили незабутню світлину з відомою місцевою поетесою Надією Янчук.

Алла ЛЯШУК,

провідний бібліотекар Гощанської центральної бібліотеки

Переглядів: 110 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: