Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 18:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Головна » 2015 » Листопад » 25 » «Незгасний творчості вогонь».
16:37
«Незгасний творчості вогонь».


«Незгасний творчості вогонь»

Днями в Гощанській центральній районній бібліотеці відбулася презентація книги «Незгасний творчості вогонь» із серії «Золоті імена Рівненщини» про вихідця із Гощанщини, представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області, голови Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України, заслуженого журналіста України Дмитра Тарасюка.

Захід розпочався вітальними словами ведучої, провідного бібліотекаря Гощанської центральної районної бібліотеки Людмили Гуменюк.

Перші слова про книгу було надано власне герою книги Дмитрові Тарасюку, який розповів про свій нелегкий життєвий і творчий шлях, здобутки у трудовій діяльності. Як зазначив Дмитро Володимирович, задум про створення серії книг «Золоті імена Рівненщини» належить журналістові, члену Національної спілки журналістів України Миколі Кривому. 

Окрім героя книги, слово було надано друзям, колегам, соратникам та наставникам Дмитра Тарасюка, письменникам та журналістам Петру Гуменюку, Спиридону Кравчуку, Надії Янчук, голові літературно-мистецького об’єднання «Веселка», що діє при редакції газети «Рідний край» Олександрові Форманчуку.

В ході заходу присутні школярі Гощанської ЗОШ І-ІІІ ст. мали можливість презентувати на загал  власні доробки, які згодом, як зазначив Олександр Форманчук, зможуть з’явитися на сторінках районної газети, адже так  у свій час розпочинав свій творчий шлях Дмитро Тарасюк.

Принагідно героя книги вітальними словами та піснею привітали директор районної школи мистецтв Юлія Нагурська та викладач Андрій Сінкевич.

                                

         Окрім того презентувала свою книгу «Осяяна сонцем» початківець, жителька села Федорівка Тетяна Дячук - про місцеву церкву, храм Різдва Присвятої Богородиці.

                                        


На завершення презентації Дмитро Володимирович подарував Гощанській книгозбірні декілька примірників книг, які будуть цікаві людям, що забажають пов’язати своє життя з журналістикою, а Дмитра Володимировича візьмуть за взірець, як суспільного та професійного діяча, вмілого журналіста.    

                                                   


Зав. методичним відділом Гощанської ЦРБ Світлана Власюк

Переглядів: 704 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: