Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 19.03.2024, 14:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Головна » 2021 » Лютий » 10 » Літературна зустріч
10:16
Літературна зустріч

В приміщенні центральної книгозбірні сьогодні відбулася перша в цьому році публічна зустріч з місцевими письменниками, членами літературно-мистецького об’єднання «Веселка». В форматі заходу було розглянуто організаційні питання «Веселки». Секретарем літературно-мистецького об’єднання «Веселка» одностайно обрано завідувачку відділом інформаційних технологій та обслуговування користувачів центральної бібліотеки Катерину Кісліціну. Також відбулося вшанування місцевих письменників-ювілярів – Валентини Величко, Дмитра Грибчука та Петра Гуменюка. В дарунок кожному митцю-ювіляру бібліотечні працівники презентували відео-ролики про їх життєвий та творчий шлях.

Привітати місцевих літераторів-ювілярів прибули Гощанський селищний голова Микола Панчук, керуюча справами виконкому селищної ради Анастасія Табекова, голова ветеранської організації Людмила Музичук, директорка ЦСПШБ Оксана Сливка, бібліотечні працівники та запрошені.

Зустріч пройшла в теплій, доброзичливій атмосфері. Письменники-ювіляри отримали відзнаки від місцевої влади, подарунки, квіти, а колеги по письменницькому перу, друзі адресували їм багато теплих слів вітань та найліпших побажань.

Після привітання ювілярів Гощанський селищний голова Микола Панчук подарував бібліотеці книжку Петра Герасимчука "Злочини Москви". Також селищний голова передав для нашої книгозбірні книгу Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса", яку подарувала Соломія Бобровська, народна депутатка України IX скликання. Місцевий письменник та краєзнавець Спиридон Кравчук подарував свої власні твори. Щиро дякуємо за подаровані книги та теплу зустріч в нашій книгозбірні.

Переглядів: 200 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: