Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 17:14
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Головна » 2020 » Березень » 5 » ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «КНИГОМАНІЯ -2020» ЗАВЕРШИВСЯ…
18:04
ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «КНИГОМАНІЯ -2020» ЗАВЕРШИВСЯ…

5 березня в Гощанському районному об'єднанні культури і дозвілля зібралися кращі читачі району серед учнів 6–7 класів для участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія-2020".  

За підсумками першого відбіркового етапу конкурсу були обрані 12 переможців: Наконечна Богдана Юріївна (ПШБФ с.Федорівка); Дубина Аліна Миколаївна (ПШБФ с.Воскодави); Колесник Дмитро Петрович (ПШБФ с.Воскодави); Фурс Діана Вадимівна (ПШБФ с.Воскодави); Степанюк Ілля Валентинович (ПШБФ с.Симонів); Бурченя Анастасія Федорівна (ПШБФ с.Горбаків); Захарчук Тетяна Олександрівна (ПШБФ с.Курозвани); Вознюк Анна Юріївна (ПШБФ с.Красносілля); Мельничук Артем Михайлович  (ПШБФ с.Синів); Бойчук Марія Володимирівна (ПШБФ с.Тучин); Гулько Тетяна Сергіївна (ПШБФ с.Тучин); Рисвянець Неоніла Володимирівна (ПШБФ с.Тучин).

Діти продемонстрували свою читацьку активність, загальний рівень ерудиції, артистизм та творчий підхід до презентації улюбленої книги. Учасники емоційно ділилися враженнями про улюблену книгу та літературного героя, читали власні вірші. Виступи учасників оцінювалися за різними критеріями, основним серед яких було вміння розповісти про свою улюблену прочитану книгу, поділитися враженнями від прочитаного та відповісти на деякі запитання. Попри хвилювання конкурсанти змогли гарно показати свою підготовку та знання. Тож компетентному журі у складі: Демчук І.Т (директорки районного об’єднання культури та дозвілля); Берташ Т.С (завідувачки відділу художньої творчості РЦДЮМ); Пацюрковької Л.М (бібліотекаря Гощанської районної гімназії); Янчук Н. В (члена Національної спілки журналістів України, поетеси) було вкрай складно обрати переможців районного етапу конкурсу.

Журі високо оцінило підготовку юних книголюбів. Усі учасники конкурсу були нагородженні дипломами та заохочувальними призами. Та все ж таки переможцем конкурсу, за підсумками балів, стала  Бурченя Анастасія Федорівна, учениця 6-го класу Горбаківського НВК І-ІІІ ст., яка буде представляти наш район у наступному етапі конкурсу в м. Рівне.

І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможців, проте задоволення отримали всі учасники, бо це – нові враження, цікаві знайомства, набуття досвіду та вміння продемонструвати свою ерудицію та знання. А найголовніше – це ще одне підтвердження, що книга залишається важливою частиною життя сьогоднішнього школяра.

Переглядів: 305 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: