Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 13:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Головна » 2021 » Серпень » 16 » Фахова майстерня
09:02
Фахова майстерня

13 серпня 2021 року на території Гощанської селищної ради бібліотечні працівники разом з представниками влади та працівниками інших закладів культури проходили навчання у фаховій майстерні в межах проекту «Art-громада» за фінансової підтримки Українського культурного фонду. Організатори заходу: РРВ «Асоціація міст України» та ПП «Телерадіокомпанія Сфера-ТВ». Захід відбувся у приміщенні Центру дітей, юнацтва та молоді.

Модератор фахової майстерні - Тетяна Грещук, виконавча директорка Рівненського регіонального відділення «Асоціаціії міст України».

З привітальним словом виступив Микола Панчук, Гощанський селищний голова. Також Микола Миколайович висловив своє бачення розвитку культурної сфери Гощанської територіальної громади.

Лекторами виступили Галина Ковальчук, начальник відділу регіонально-культурної політики управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації, Валентина Ярощук, директор Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки, Василь Курилас, експерт з юридичних питань, Людмила Кушнер, експерт з фінансових питань, Руслана Броновицька, PR-менеджерка проекту «Етноосвіта» за підтримки УКФ, режисерка, сценаристка.

Присутні обговорили питання нової моделі організації центру надання культурних послуг, організації надання бібліотечних послуг в умовах децентралізації, порядок передачі майна закладів культури в умовах децентралізації, фінансове забезпечення закладів культури в умовах реформи та інші важливі питання.

Для присутніх викладачами та учнями Гощанської школи мистецтв був організований концерт.

Учасники фахової майстерні побували на екскурсії біля Садиби Ленкевичів (Валевських), відвідали Гощанське об’єднання культури та дозвілля, Гощанську центральну бібліотеку.

 

Переглядів: 162 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: