Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 15:47
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Головна » 2021 » Жовтень » 25 » ДУМКИ З ПРИСМАКОМ КАВИ
15:27
ДУМКИ З ПРИСМАКОМ КАВИ

#biblio_art_локація_на_соборній

ДУМКИ З ПРИСМАКОМ КАВИ

Вже стало доброю традицією в Гощанській центральній книгозбірні спілкуватися з талановитими митцями громади в форматі пропозицій, партнерства та віншування. Книгозбірня, як центр промоції читання, центр творчого розвитку та спілкування, прагне змінювати на краще життя краян через підтримку творчості, цінностей знань, надихаючи та об’єднуючи покоління.

Так і на цей раз : в форматі реалізації проєкту «Бібліо-АРТ-локація на Соборній» до Гощанської центральної бібліотеки на творчу зустріч з поетесою Олесею Жданюк «Думки з присмаком кави» завітали в недільну післяобідню пору місцеві літератори, користувачі книгозбірні та запрошені. З дотриманням всіх вимог чинних нормативних актів проведення масових заходів в період помаранчевої зони коронавірусної епідемії, присутні мали можливість відпочити, збагатили свій внутрішній світ та розфарбували його в цей непростий час в насичений колір!

Нікого з присутніх не залишило байдужим талановите слово, яскраво виражені позитивні емоції авторів поезії та піднесений настрій присутніх.

До того ж варто зазначити, що працівники бібліотеки подбали про використання різновекторних бібліотечних форм та методів організації дозвільного заходу : підготували відповідний сценарій, відео ролики про творчі доробки літераторів та спілкувалися в формі діалогу за філіжанкою кави й робили автографи-сесії.

Зачарували своєю щирістю, правдивістю, мелодійністю й теплом віршовані рядки Олесі Жданюк з Воскодав та Надії Ткачук з Липок.

І хоча Олеся Федорівна в цьому році видала дві поетичні збірки «Думки з присмаком кави» та «У полоні почуттів», до книгозбірні на творче дійство завітала з новоспеченими доробками - «Бібліотекарям», «Сьогодення без майбутнього», «Живемо один раз» і т. д.

Її поезія – це не лише точна рима, це стан її душі, відчуття і почуття. Безмежна закоханість пані Олесі у рідну землю – це та риса, яка допомагає їй писати про це в поезії. Вірші авторки незабутні, насичені глибоко патріотизмом, любов’ю до рідного краю.

Ведучі заходу – бібліотекарі відділу інформаційних технологій та обслуговування користувачів центральної книгозбірні Алла Ляшук та Олена Гажаман - ознайомили присутніх не лише з творчими доробками Олесі Жданюк, а й інших місцевих літераторів : гощан - Спиридона Кравчука, Петра Гуменюка, Надії Адамчук, Анни Ткачук, Миколи Жакуна з Тучина, Надії Ткачук з Липок та Богдана Столярчука з Дмитрівки. До слова, книжки цих місцевих митців увійшли в списки для голосування щодо визначення кращих прозових та поетичних творів на Рівненщині.

Переглядів: 164 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: