Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 01:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Головна » 2021 » Вересень » 3 » «Biblio-ART локація на Соборній»
09:01
«Biblio-ART локація на Соборній»

Життя стрімко летить вперед, суспільство змінюється, нові технології заполоняють Всесвіт, змінюються люди та їх потреби. Наче не так давно бібліотеки були лише книгозбірнями, а сьогодні це розвинені установи, не схожі одна на одну, з пакетом різноманітних послуг для користувача. Бібліотекарі, з притаманним їм ентузіазмом та креативністю, намагаються змінювати і трансформувати свої заклади, щоб не відставати від часу та бути потрібними громаді. 

Працівники відділу інформаційних технологій та обслуговування користувачів Гощанської центральної бібліотеки також прагнуть найкращого для своєї громади та впроваджують інноваційні форми роботи. Для того, щоб перезавантажити бібліотеку, велику роль відіграє проєктна діяльність. У 2021 році громадською організацією «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації» був оголошений Конкурс на отримання мінні-грантів бібліотечних ініціатив, який спрямований на реалізацію соціально важливих проєктів бібліотекарів та впровадження ефективних форм роботи та сучасних послуг для місцевих громад.

Пріоритетною темою конкурсу для Гощанської центральної бібліотеки стала «Моя модерна бібліотека», яка надихнула працівників бібліотеки написати проєкт, який отримав назву «Сучасний простір «Biblio-ART локація на Соборній» у Гощанській центральній бібліотеці». І вже у червні місяці стало відомо, що Гощанська книгозбірня  стала одним із  переможців на отримання міні-гранту.

                Проєкт спрямований на виявлення та розкриття творчих уподобань, інтелектуального розвитку й здібностей дітей, юнацтва та молоді Гощанської громади. Це сучасний, вільний, з безкоштовним доступом простір, де відбуватимуться художні виставки, майстер-класи, перші проби пера, зустрічі з відомими творчими людьми, презентація власних творів, спілкування за філіжанкою кави, збагачення позитивними емоціями.

 Завдяки  сприянню ГО "РОВ УБА" закуплено сучасні меблі для облаштування вільної зони для відвідувачів, а також за сприяння Гощанської селищної ради придбані необхідні художні матеріали для реалізації та проведення різноманітних творчих заходів.

Детальну інформацію про реалізацію проєкту, який проводитиметься у вересні та жовтні 2021 року, шукайте на сайті Гощанської центральної бібліотеки та соціальній мережі Фейсбук під хештегом #Biblio_ART_локація_на_Соборній, а також місцевих ЗМІ.

Завжди раді зустрічі з Вами!!!

Переглядів: 128 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: