Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 03:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Головна » 2014 » Лютий » 4 » В приміщенні Бабинської ЗОШ I─III ступенів відбувся «День відкритих дверей»
19:39
В приміщенні Бабинської ЗОШ I─III ступенів відбувся «День відкритих дверей»
           Нещодавно в приміщенні Бабинської ЗОШ  I─III ступенів відбувся «День відкритих дверей» за участю  заступників директорів шкіл району з навчально – виховної роботи.

    Метою семінару було представлення  досвіду реалізації інноваційної моделі роботи в школі.

     Бабинська публічно – шкільна бібліотека в рамках семінару представила презентацію «Використання новітніх технологій у творчому зростанні вчителів та учнів» . Цільова установка нашої бібліотеки «Від творчого вчителя – до творчого учня».


      Працівники бібліотеки акцентували увагу на тому , що  автоматизація бібліотечних процесів та підключення їх до мережі Інтернет забезпечує доступ до інформаційних ресурсів, що, в свою чергу сприяє  активізації навчально-пізнавальної  та творчої діяльності учителів та учнів. Нині  бібліотека проводить інформаційно-бібліографічну роботу за двома  напрямками:

 - інформаційне забезпечення розвитку дитини в школі, що сприяє розширенню та поглибленню знань, підвищує не лише інтелектуальний,  а  й творчий ріст;

 - інформаційне забезпечення педагогічного колективу школи, що сприяє підвищенню рівня навчально-виховного процесу.

    Серед основних технологій впроваджених у роботу бібліотеки,   варто відзначити  такі: допомога у створенні інтегрованих  уроків, написанні рефератів, повідомлень з навчальних дисциплін, створення інформаційних списків веб –сайтів використання яких сприяє швидкому  доступу до пошуку якісної інформації  та створенню нових документів.

       Підтримуючи  вчителів, що працюють над всебічним розвитком особистості дитини, бібліотека  створює та систематизує ряд методичних матеріалів для організації науково-дослідницької діяльності учнів, поліпшує поінформованість вчителів, впроваджує нові форми і методи роботи, спрямовані на підтримку розвитку обдарованості учнівської молоді.

      В професійній діяльності  працівники бібліотеки застосовують вміння  співвідносити  форми і методи роботи з навчальними та пізнавальними потребами учнів та вчителів, використовують  новітні технології, що сприяє налагодженню навчально-виховного процесу в школі.

      Ознайомлюючись  з педагогічною пресою та використовуючи ресурси  Інтернет-мережі,  бібліотекарі Бабинської ПШБ мають змогу відслідковувати  всі зміни, що відбуваються у системі педагогічної освіти та навчально-виховному процесі. Відтак, реалізуються основні завдання книгозбірні під час організації навчально-виховного процесу.


Переглядів: 794 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: