Вітаю Вас Гість!
Неділя, 05.05.2024, 08:15
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Головна » 2021 » Жовтень » 24 » Палітра емоцій
14:01
Палітра емоцій

Хтось творить красу словом, хтось – звуком, а хтось – кольорами. Радість, яку дарують нам картини – це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом.

          Мистетво – воно завжди єдине і нероздільне… мистецтво об'єднує людей, дарує красу і радість. Безліч творчих сердець шукають щось справжнє і прекрасне.

          Під керівництвом досвідченого художника, викладача Гощанської школи мистецтв Віталія Коробчука, в рамках реалізації проєкту «Сучасний простір «Biblio-ART локація на Соборній» в приміщені Гощанської книгозбірні відбувся майстур-клас по техніці гризайль аварельними фарбами «Релаксуй. Відпочивай. Твори».

У творчому занятті взяли участь юні художники Гощанської школи мистецтв разом з керівником Русланою Цимбалюк. Повчитись азам образотворчого мистецтва прийшли також директорка централізованої бібліотечної системи Оксана Сливка, працівники місцевого Будинку культури, користувачі центральної книгозбірні.

Впродовж майстер-класу учасники заходу знаходилися у незвичайному світі мистецтва, відчули себе справжніми художниками, які із задоволенням та натхненням творили фарбами справжнє диво! Було приємно спостерігати за творчим процесом зміни кольору в залежності від співвідношення води і фарби на кисті. Техніка гризайль – це одноколірний або монохромний живопис. Перехідна ланка між малюнком і живописом. Почуття тону в результаті переходить в почуття кольору. Наприкінці майстер-класу їх малюнки аквареллю були  легкі, повітряно-чарівні та трохи загадковими.

 Зробивши автографи-сесії, написані картини учасники заходу залишили собі на згадку.

          Дивлячись на дивовижні роботи, розумієш, наскільки їх світ яскравий, красивий і світлий. У роботах багато душевного тепла, любові, радості.       

Ця зустріч подарувала усім гарний настрій та багато позитивних емоцій!

Переглядів: 168 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: