Вітаю Вас Гість!
Середа, 01.05.2024, 01:17
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Головна » 2021 » Жовтень » 12 » Хто переможе – залежить від Вас
12:38
Хто переможе – залежить від Вас

Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека оголосила щорічний конкурс «Краща книга Рівненщини», який заснований ГО «Рівненське обласне відділення Української Бібліотечної Асоціації» (РОВ УБА) у 2009 році. Основними завданнями Конкурсу є виявлення кращих видань місцевих авторів, виховання культури читання та любові до книги серед дітей та молоді.

Приємно, що у списках номінацій літературного конкурсу є книжки наших місцевих літераторів та уродженців краю : гощан - Спиридона Кравчука (історично-публіцистичний роман «Бурелом»), Петра Гуменюка (новели, оповідання, сага, прикметні начерки «Сонце опівночі» та «Обмолотини близькі та далекі»), « Надії Адамчук («Bonjour, життя!», «Хіба світ буває кращим, ніж на Різдво?», Анни Ткачук («Мандрувати не можна зупинитись», Миколи Жакуна з Тучина («За честь та волю»), Олесі Жданюк з Воскодав (збірки поезій «Думки з присмаком кави» «Світанок моїх надій», «Сонцю назустріч», «У полоні почуттів»), Надії Ткачук з Липок (оповідання, новели «У долі жіноче ім’я») та 6 книжок Богдана Столярчука з Дмитрівки.

 Голосування відбувається у 2-х номінаціях: «Краще прозове видання», «Краща поетична збірка».

Обрати своїх кандидатів на перемогу кожен бажаючий зможе наступним чином: проголосувати в онлайн опитуванні на сайті Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки або  надіслати свої пропозиції на електронну адресу metod@libr.rv.ua. Окрім цього, можна буде також у коментарях посту написати власний варіант. Передбачено також оновлення  онлайн опитування кожні 2 тижні.

Підведення підсумків конкурсу відбудеться у квітні 2022 року.

Для того, щоб всебічно донести інформацію до дотичних до літературного слова людей та сприяти всім бажаючим взяти участь в голосуванні,  в Гощанській центральній бібліотеці підготовлено виставку номінованих книжкових видань, що є в наявності в фонді бібліотеці, та скриньку з анкетами для голосування. Тут же можна буде ознайомитися із списками прозових та поетичних видань на конкурс «Краща книга Рівненщини 2022».

Віднині кожен з вас матиме можливість обирати КРАЩУ КНИГУ РІВНЕНЩИНИ 2022 року. Візьміть участь в голосуванні.  

Хто переможе – залежить від Вас!

Переглядів: 137 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: