Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 00:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Головна » 2016 » Листопад » 30 » «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»
11:19
«Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»

«Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»

              Всеукраїнська молодіжна  громадська організація «Серце до серця» спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні у вересні – грудні 2016 року проводить Всеукраїнський конкурс фото -, відео робіт «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді». В нашому районі головним координатором підготовки та проведення Конкурсу виступила Гощанська центральна районна бібліотека, яка здійснила організаційне, методичне, консультативне та інформаційне забезпечення проведення Конкурсу. Співорганізаторами стали публічно – шкільні бібліотеки – філіали, загальноосвітні навчальні заклади району.

         

      Основна мета Конкурсу – сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на НАТО; привернення уваги молоді на проблематику національної безпеки, соціального партнерства, культурної співпраці тощо.

               Протягом листопада свої конкурсні роботи подавали учні 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, студенти 1-5 курсів професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

              Отже, компетентне журі визначило авторів найкращих фото робіт Конкурсу. Ними стали:

  • Пасько Тетяна Сергіївна та Гринюк Дарина Петрівна, учениці Бочаницького НВК «ДНЗ ЗОШ» І-ІІІ ст. 9-го класу, колективна робота;
  • Жовнір Ольга Олегівна,  студентка ІІ курсу Рівненського державного університету водного господарства та природокористування, факультету: Економіка (Управління персоналом та економіки праці).

      Роботи надіслано до Всеукраїнської  молодіжної  громадської організації «Серце до серця» для визначення переможців Всеукраїнського конкурсу, підсумки якого відбудуться у січні 2017 року. За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт можуть бути запрошені для участі у Міжнародній поїздці до Литовської Республіки та інших країн Європейського Союзу в рамках культурного обміну.

Переглядів: 550 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: