Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 15:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Тренінг для сільських голів
14:57
Тренінг для сільських голів

Тренінг для сільських голів

         Налагодження конструктивного діалогу «Влада - громада», визначення послуг електронного урядування для громади, впровадження нових адміністративних послуг, – саме  з такою метою було проведено 26 березня навчання для голів сільських рад з  освоєння елементів електронного урядування та впровадження електронних послуг на базі Гощанської районної бібліотеки спеціалістами Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

         Навчання  відбувалось в рамках проекту Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації «Електронні послуги – для сучасних людей», який реалізується на продовження ініціативи «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування», що є частиною Національного плану дій у рамках «Партнерство. «Відкритий уряд».

      Захід розпочався прес - конференцією за участю голови районної ради Олександра Ткачука, начальника відділу культури і туризму Анатолія Івасюка, координатора проекту «Електроні послуги - громаді» Світлани Ступницької , Наталії Січкарук – директора Гощанської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек та представників ЗМІ.

     Учасників навчання було поділено на дві групи слухачів, з якими проводились практичні заняття тренерами з питань реалізації проекту РДОБ – Валентиною Максимчук та Валентиною Бендюг.

      

 

Основними завданнями тренінгу були:

  1. Створення умов для громадського діалогу про потреби електронних послуг і переваги їх використання.
  2. Підтримка партнерства  громадського суспільства, місцевої влади і бібліотеки. Об’єднання зусилля і впровадження е – послуги у своїй громаді.
  3. Підвищення рівня використання населенням наявних електронних послуг.
  4. Розповсюдження  інформації про наявні інструменти і ресурси е – урядування задля підвищення прозорості і відкритості урядування та залучення громад до місцевого управління.
  5. Позиціонування  сучасної бібліотеки, як комфортної  тренінгової платформи та нейтральні майданчики для обговорення важливих для громад питань.          
Переглядів: 694 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: