Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 04:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Головна » 2018 » Червень » 11 » Підвищуємо свою кваліфікацію
09:17
Підвищуємо свою кваліфікацію

Підвищуємо свою кваліфікацію

     7 червня працівники книгозбірень нашого району мали можливість відвідати бібліотеки своїх колег сіл Франівка та Симонів побувавши на семінарі – практикуму «Грані співпраці: бібліотека + громада».

     На території Симонівської сільської ради бібліотекарів рада зустріла голова села Ніна Володимирівна Ткачук та завідувачка дитячим садочком «Сонечко» Надія Климівна Поліщук. Вони зазначили, що співпраця бібліотек на території сільської ради та громади плідна. Адже бібліотекарі неодноразово приймають участь в масових заходах села, допомагають у підготовці та проведені літніх таборів.

     Провідний бібліотекар с. Франівка Марія Лукащук ознайомила своїх колег з напрямками своє роботи та діяльність ліцею для малюків «Бібліомалюк», що діє при книгозбірні за підтримки дитячого садочка «Сонечко».

     Відвідавши публічно – шкільну бібліотеку – філіал с. Симонів бібліотекарів вітальним словом зустріла директор Симонівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст.» ДНЗ Самолюк Світлана Миколаївна. Вихованці навчального закладу підготували для гостей музичну композицію, для бібліотекарів прозвучали вітальні слова, а найменші вихованці станцювали вітальний танок.

  

   Бібліотекарі Жанна Мельник та Лариса Власюк презентували портфоліо трудової діяльності. Зазначили роботу на допомогу навчально виховному процесу на допомогу школярам та педагогічному колективу.

      Консультацію на тему «Бібліотечний краєзнавчий туризм – як бренд публічної бібліотеки» надала провідний бібліотекар ПШБФ с. Іллін Жанна Мусійчук .

     Також психологом Симонівського НВК Аллою Лукащук було підготовлено та проведено з бібліотечними працівниками ряд психологічних тренінгів.

    На завершення семінару відбувся професійний тренінг від завідувачки відділу ОМІБР Світлани Власюк «Управління часом». Директором Гощанської ЦСПШБ Наталією Січкарук відбулося нагородження бібліотек сіл Горбаків, Бочаниця, Малинівка, Чудниця, Федорівка почесними сертифікатами від голови Рівненського відділення Української Бібліотечної Асоціації Валентини Ярощук за участь в обласному конкурсі – огляді «Краща сільська бібліотека».

 

 

Переглядів: 544 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: