Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 14:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Опитування

.

Революція гідності

.

Форма входу

Пошук

Друзі сайту



Гощанське об’єднання культури і дозвілля

Центральна бібліотека для дітей













Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Головна » 2014 » Грудень » 2 » «Читай! Формат не має значення!»
16:57
«Читай! Формат не має значення!»

           Гощанська ЦРБ брала  участь в проекті МС УБА «DISPLAY кроссинг», основним завданням якого було створення креативної промо-виставки «Читай! Формат не має значення».

       Впродовж тижня відвідувачі книгозбірні мали можливість переглянути промо - виставку, що демонструвалася в центральній районній бібліотеці з  21 листопада. За умовами даного проекту виставка складалася із трьох розділів, насичених відповідними матеріалами та предметною атрибутикою.

          Ще одним кроком було розповсюдження інформації про виставку «Читай! Формат не має значення!». Завдяки волонтерам – учням 9-класу Гощанської Районної державної гімназії, а саме Степанишиній Євдокії, Гречич Олександрі, Марчук Юлії, Синичич Ярославі, Слободянюк Василині які є читачами Гощанської ЦРБ провели рекламу, яка пройшла таким чином: взявши в руки книги, електронні книги та планшети вони пройшлися головною вулицею Гощі, проїхались в громадському транспорті, показували громаді, що можна читати книги у будь-якому форматі. Також волонтери роздавали рекламні листівки. Багатьох людей різного віку дуже зацікавила така креативна назва, і вони із задоволенням приходили до бібліотеки і розглядали таку новинку як промо-виставка.   

     В І-му розділі виставки «Давні формати» був представлений справжній папірус з Єгипту, власноруч розроблене вузликове письмо, роздруківки з Інтернету.

ІІ-ий розділ присвячений  «Вічній класиці», на поличці були розміщені книги різної величини, а також  книги, які розмовляють для малюків.

«Трендові LOOKи» - назва третьої полички,  головними атрибутами якої були  ноутбук, планшетний телефон, дискети, USB-накопичувач, наушники, мікрофон, вирізки з розробленого матеріалу.

     Серед користувачів, які мали змогу оцінити презентацію промо-виставки «Читай! Формат не має значення!», було проведено опитування, яке має назву «Який твій формат читання?». Бібліотекарі розробили два конвертики, на яких було відмічено книгу та електронну книгу, відтак,  люди могли проголосувати, який формат читання для них кращий. І в даному випадку паперова книга перемогла, що ще раз доводить те, що в час інформаційних технологій та можливостей,  книга залишається актуальною. 

 

Переглядів: 863 | Додав: Bibl_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: